Kannattako yhdistelylaina? Kyllä! Voit säästää jopa tuhansia!

Yhdistelylaina kannattaa kilpailuttaa. Voit säästää jopa tuhansia euroja. Kilpailuta yhdistelylaina jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

kannattaako yhdistelylaina
Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistelylainaa.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistelylainaa.comin yhteistyökumppani.

yhdistelylainahakemus

1. Lähetä ilmainen hakemus

Saat tarjouksia yhdistelylainasta jopa 30 pankilta ja rahoitusyhtiöltä.

yhdistelylainavertailu

2. Vertaa yhdistelylainat

Vertaile yhdistelylainatarjouksia ja valitse paras.

velat yhteen

3. Maksa lainat ja velat pois

Maksa yhdistelylainan avulla vanhat lainat ja velat pois.

Miksi yhdistelylainaa kannattaa hakea?

Yhdistelylaina on erinomainen tapa säästää rahaa korkokuluissa. Sen avulla voi yhdistää kaikki velat. Yhdistelylainalla voi säästää jopa tuhansia euroja korkokuluissa, jos sen kilpailuttaa ennen hakemista.

Yhdistelylainalla voi yhdistää useita pieniä lainoja ja saada korot edullisemmaksi. Yhdistelylainan avulla voi helposti yhdistää olemassa olevat lainat, jotka ovat eri luotonantajilta, mikä auttaa vähentämään lainojen korkokuluja. Yhdistelylainan avulla voi myös yhdistää kalliita pikavippejä ja vähentää niiden korkokuluja.

Yhdistelylainan avulla voi myös valita pidemmän maksuaikataulun takaisinmaksulle. Tämä auttaa sinua maksamaan lainoja pois hitaammin ja säästämään rahaa. Yhdistelylainan avulla voit myös helpommin hallita taloutta, koska sinun ei tarvitse maksaa useita eri lainoja.

Milloin yhdistelylainaa ei kannata hakea?

Kun harkitset, haluatko hakea yhdistelylainaa, on tärkeää ymmärtää tällaisen lainan ottamisen seuraukset ja selvittää, onko yhdistelylaina sinulle paras vaihtoehto. Ennen yhdistelylainan hakemista on tärkeää ottaa huomioon seuraavat tilanteet, joissa yhdistelylaina ei ehkä ole paras vaihtoehto.

Jos olet jo ottanut useita lainoja ja sinulla on vaikeuksia pysyä maksujen kanssa perässä, yhdistelylaina ei ehkä ole oikea valinta. Yhdistelylainat edellyttävät, että maksat yhden kuukausimaksun, mutta tämä maksu voi olla suurempi kuin nykyisten maksujesi kokonaismäärä. Lisäksi yhdistelylainojen takaisinmaksuajat ovat yleensä pidempiä, mikä tarkoittaa, että saatat joutua maksamaan pitkällä aikavälillä enemmän korkoa.

Jos sinulla on jo vaikeuksia maksujen maksamisessa ja luottotietosi eivät ole täydelliset,yhdistelylainaa ei välttämättä hyväksytä. Yhdistelylainat edellyttävät usein hyviä luottotietoja, ja jos et pysty täyttämään lainan vähimmäisvaatimuksia, sinun kannattaa harkita muita vaihtoehtoja.

Jos et pysty maksamaan lainanmaksuja, sinun kannattaa harkita luottoneuvontapalvelujen käyttämistä ennen yhdistelylainan hakemista. Luottoneuvoja voi auttaa sinua laatimaan budjetin, joka auttaa sinua hallitsemaan nykyistä velkataakkaasi, ja voi myös auttaa sinua laatimaan suunnitelman velkasi maksamiseksi pois ottamatta lisää velkaa.

Jos harkitset yhdistelylainaa vain pienentääksesi kuukausittaisia maksuja, se ei ehkä ole paras vaihtoehto sinulle. Vaikka yhdistelylaina voi auttaa sinua pienentämään kuukausimaksuja, on tärkeää muistaa, että laina on maksettava kokonaisuudessaan takaisin ja että saatat joutua maksamaan enemmän korkoja laina-aikana. Ennen kuin haet yhdistelylainaa, on tärkeää tarkastella tarkkaan nykyistä taloudellista tilannetta ja selvittää, onko yhdistelylaina sinulle paras vaihtoehto.

Asiakaspalvelu

Lainojen yhdistäminen

Matalakorkoinen yhdistelylaina

Mistä yhdistelylaina?

Paras yhdistelylaina

Varma yhdistelylaina

Yhdistelylaina

Yhdistelylaina eläkeläiselle

Yhdistelylaina ilman vakuuksia

Yhdistelylaina luottotiedottomalle

Yhdistelylaina opiskelijalle

Yhdistelylaina pankista

Yhdistelylaina pienillä tuloilla

Yhdistelylaina työttömälle

Yhdistelylaina ylivelkaantuneelle