Kilpailuta matalakorkoinen yhdistelylaina - Korko alk. 4,8%

Kilpailuta matalakorkoinen yhdistelylaina (korko alk. 4,8%) jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Luottopäätös heti ja lainat yhteen jopa samana päivänä.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistelylainaa.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistelylainaa.comin yhteistyökumppani.

yhdistelylainahakemus

1. Lähetä ilmainen hakemus

Saat tarjouksia yhdistelylainasta jopa 30 pankilta ja rahoitusyhtiöltä.

yhdistelylainavertailu

2. Vertaa yhdistelylainat

Vertaile yhdistelylainatarjouksia ja valitse paras.

velat yhteen

3. Maksa lainat ja velat pois

Maksa yhdistelylainan avulla vanhat lainat ja velat pois.

Kilpailuta matalakorkoinen yhdistelylaina

Yhdistelylainaa.com -palvelun avulla voit kilpailuttaa yhdistelylainan useiden pankkien ja rahoituslaitosten välillä ja saada parhaan mahdollisen koron, alkaen 4,8%.

Yhdistelylainan hakeminen Yhdistelylainaa.com sivustolla on helppo ja nopea prosessi. Yhdistelylainaa voi hakea, mikäli on vähintään 20-vuotias, luottotiedot ovat kunnossa, ja on säännölliset palkka tai eläketulot. Lainanhakija tarvitsee vain täyttää ilmainen hakemus, joka on helppo täyttää.

Kun hakemus on täytetty, Yhdistelylainaa.com -palvelu lähettää hakemuksen kaikille pankkeille ja rahoituslaitoksille, jotka tekevät sinulle tarjouksia yhdistelylainasta. Kun yhdistelylainan tarjous on saatu, voit helposti vertailla eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamia korkoja ja ehtoja, ja valitsemaan parhaan mahdollisen vaihtoehdon. Yhdistelylainaa.com -palvelu tarjoaa sinulle turvallisen ja helpon palvelun sekä mahdollisuuden saada alhaisen koron yhdistelylainalle.

Asiakaspalvelu

Kannattaako yhdistelylaina?

Lainojen yhdistäminen

Mistä yhdistelylaina?

Paras yhdistelylaina

Varma yhdistelylaina

Yhdistelylaina

Yhdistelylaina eläkeläiselle

Yhdistelylaina ilman vakuuksia

Yhdistelylaina luottotiedottomalle

Yhdistelylaina opiskelijalle

Yhdistelylaina pankista

Yhdistelylaina pienillä tuloilla

Yhdistelylaina työttömälle

Yhdistelylaina ylivelkaantuneelle