Mistä yhdistelylaina? Kilpailuta se pankkien ja rahoituslaitosten kesken!

Mistä yhdistelylaina kannattaa hakea? Kilpailuttamalla selvität kannattaako yhdistelylaina hakea pankista vai rahoituslaitoksesta. Kilpailuta yhdistelylaina palvelumme avulla ilmaiseksi ja saat tarjouksia jopa 30 pankilta ja rahoituslaitokselta.

mistä yhdistelylaina
Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistelylainaa.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistelylainaa.comin yhteistyökumppani.

yhdistelylainahakemus

1. Lähetä ilmainen hakemus

Saat tarjouksia yhdistelylainasta jopa 30 pankilta ja rahoitusyhtiöltä.

yhdistelylainavertailu

2. Vertaa yhdistelylainat

Vertaile yhdistelylainatarjouksia ja valitse paras.

velat yhteen

3. Maksa lainat ja velat pois

Maksa yhdistelylainan avulla vanhat lainat ja velat pois.

Mistä yhdistelylaina kannattaa hakea?

Yhdistelylainan hakeminen pankista tai rahoituslaitokselta voi olla hankalaa ja aikaa vievää. Sinun täytyy hakea lainaa erikseen jokaisesta pankista tai rahoituslaitoksesta, ja usein lainanhakija ei saa kaikista lainatarjouksista tietoa.

Yhdistelylainaa.com palvelu taas kilpailuttaa lainatarjoukset yhdellä hakemuksella jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Yhdistelylainan hakeminen on helppoa Yhdistelylainaa.com palvelun avulla.

Teemme yhteistyötä useiden pankkien ja rahoituslaitosten kanssa. Voit kilpailuttaa yhdistelylainan yhdellä hakemuksella. Tämä säästää aikaa, ja saat samalla parhaat mahdolliset korot tulevalle yhdistelylainallesi.

Mistä yhdistelylainaa ei kannata hakea?

Yhdistelylaina on laina, joka yhdistää useita lainoja yhdeksi pidemmäksi ja edullisemmaksi lainaksi. Yhdistelylainan hakeminen rahoitusyhtiöiltä, jotka tarjoavat korkeita korkoja, ei kuitenkaan ole suositeltavaa. Nämä rahoitusyhtiöt tarjoavat usein korkeampia korkoja kuin perinteiset pankit, ja heidän ehdot voivat olla vaikeasti ymmärrettäviä.

Kilpailutus on paras tapa varmistaa, että yhdistelylainasta ei maksa liian korkeita korkokuluja. Kilpailutus tarkoittaa, että hakijan tulee vertailla eri rahoitusyhtiöiden tarjoamia vaihtoehtoja ja valita joukosta edullisin. Rahoitusyhtiöillä, joilla on korkeat korot, on usein myös korkeat maksut ja muut kulut, jotka saattavat lisätä lainan kokonaismäärää. Kilpailuttamalla yhdistelylainaa hakijalla on mahdollisuus valita edullisimman ja kalleimman vaihtoehdon välillä.

 

Asiakaspalvelu

Kannattaako yhdistelylaina?

Lainojen yhdistäminen

Matalakorkoinen yhdistelylaina

Paras yhdistelylaina

Varma yhdistelylaina

Yhdistelylaina

Yhdistelylaina eläkeläiselle

Yhdistelylaina ilman vakuuksia

Yhdistelylaina luottotiedottomalle

Yhdistelylaina opiskelijalle

Yhdistelylaina pankista

Yhdistelylaina pienillä tuloilla

Yhdistelylaina työttömälle

Yhdistelylaina ylivelkaantuneelle