Kilpailuta varma yhdistelylaina

Kilpailuta varma yhdistelylaina 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken, jos täytät seuraavat ehdot: olet 20-vuotias, sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja sinulla ei ole aktiivisia luottohäiriömerkintöjä.

varma yhdistelylaina
Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistelylainaa.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistelylainaa.comin yhteistyökumppani.

yhdistelylainahakemus

1. Lähetä ilmainen hakemus

Saat tarjouksia yhdistelylainasta jopa 30 pankilta ja rahoitusyhtiöltä.

yhdistelylainavertailu

2. Vertaa yhdistelylainat

Vertaile yhdistelylainatarjouksia ja valitse paras.

velat yhteen

3. Maksa lainat ja velat pois

Maksa yhdistelylainan avulla vanhat lainat ja velat pois.

Varma yhdistelylaina on mahdollista seuraavilla ehdoilla

Voit saada yhdistelylainatarjouksia jos täytät seuraavat ehdot:

  • Olet vähintään 20-vuotias
  • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Sinulla on luottotiedot kunnossa

Kilpailutamme yhdistelylainan 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken, jotka tekevät sinulle tarjouksia hakemuksesi perusteella. Sinulle tarjottavaan korkoon vaikuttavat taloudellinen tilanteesi sekä tulotasosi. Et välttämättä saa tarjouksia vaikka täyttäisit ehdot.

Milloin varma yhdistelylaina ei ole mahdollista?

Lainan yhdistäminen ei ole mahdollista, jos hakijalla ei ole säännöllisiä tuloja, luottotiedot eivät ole kunnossa tai hakija on alle 20-vuotias. Yhdistelylainan hakemiseksi hakijan tulee olla vähintään 20 vuotta vanha ja hänen tulee olla luottokelpoinen ja täyttää tarvittavat luottokriteerit.

Lainanhakijan tulee myös pystyä maksamaan kuukausittaiset lyhennykset. Lisäksi hakijan tulee olla tuloiltaan vakaa ja hänen tulee osoittaa, ettei hän ole velkaantunut. Jos hakija ei täytä näitä ehtoja, hän ei saa myönteistä lainapäätöstä.

Asiakaspalvelu

Kannattaako yhdistelylaina?

Lainojen yhdistäminen

Matalakorkoinen yhdistelylaina

Mistä yhdistelylaina?

Paras yhdistelylaina

Yhdistelylaina

Yhdistelylaina eläkeläiselle

Yhdistelylaina ilman vakuuksia

Yhdistelylaina luottotiedottomalle

Yhdistelylaina opiskelijalle

Yhdistelylaina pankista

Yhdistelylaina pienillä tuloilla

Yhdistelylaina työttömälle

Yhdistelylaina ylivelkaantuneelle