Kilpailuta yhdistelylaina eläkeläiselle

Voit kilpailuttaa palvelumme avulla yhdistelylainaa eläkeläiselle, jos luottotietosi ovat kunnossa sekä saat säännöllistä eläketuloa.

yhdistelylainaa eläkeläiselle
Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistelylainaa.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistelylainaa.comin yhteistyökumppani.

yhdistelylainahakemus

1. Lähetä ilmainen hakemus

Saat tarjouksia yhdistelylainasta jopa 30 pankilta ja rahoitusyhtiöltä.

yhdistelylainavertailu

2. Vertaa yhdistelylainat

Vertaile yhdistelylainatarjouksia ja valitse paras.

velat yhteen

3. Maksa lainat ja velat pois

Maksa yhdistelylainan avulla vanhat lainat ja velat pois.

Milloin eläkeläisen kannattaa hakea yhdistelylainaa?

Eläkeläiset voivat säästää huomattavia summia kilpailuttamalla yhdistelylainaa. Yhdistelylainan kilpailuttaminen on erityisen suositeltavaa, mikäli eläkeläinen on ottanut useita eri lainoja ja kuukausittaiset lainan lyhennykset alkavat olla vaikeasti hallittavia. Eläkeläisen tulisi myös harkita yhdistelylainaa, mikäli hänen luottokorttivelan maksu ja muut luotonmaksut lykkääntyvät.

Eläkeläiset voivat saada kilpailutuksen avulla yhdistelylainalle matalamman koron, mikä tarjoaa mahdollisuuden säästää kuukausittaisissa lainanlyhennyksissä. Eläkeläisen on myös harkittava yhdistelylainan lopullisia kustannuksia, koska joskus kilpailutuksesta tarjottu laina voi tulla alkuperäisiä lainoja kalliimmaksi.

Milloin eläkeläisen ei kannata hakea yhdistelylainaa?

Eläkeläinen, joka on ylivelkaantunut, ei välttämättä saisi hyötyä yhdistelylainasta, vaikka se voisi tarjota pienemmän kuukausittaiset lyhennykset. Yhdistelylaina ei palauta eläkeläisen taloudellista tilannetta, vaan se vain keskittää velat yhteen paikkaan. Jos eläkeläisellä on riittämättömästi kuukausittaisia tuloja, hänen tulisi välttää yhdistelylainaa.

Sen sijaan eläkeläisen kannattaa ottaa yhteyttä velkaneuvontaan ja aloittaa prosessi velkojen hallinnan palauttamiseksi. Velkaneuvonta voi auttaa eläkeläistä pääsemään ylivelkaannuksesta ymmärtämään, miten hänen tulee selviytyä pienemmistä tuloista huolimatta. Velkaneuvonta voi myös auttaa eläkeläistä neuvottelemaan pankkien tai luottojen tarjoajien kanssa, jotta hän saa alhaisemmat kuukausittaiset lyhennykset, jotka sopivat hänen taloudelliseen tilanteeseensa.

Asiakaspalvelu

Kannattaako yhdistelylaina?

Lainojen yhdistäminen

Matalakorkoinen yhdistelylaina

Mistä yhdistelylaina?

Paras yhdistelylaina

Varma yhdistelylaina

Yhdistelylaina

Yhdistelylaina ilman vakuuksia

Yhdistelylaina luottotiedottomalle

Yhdistelylaina opiskelijalle

Yhdistelylaina pankista

Yhdistelylaina pienillä tuloilla

Yhdistelylaina työttömälle

Yhdistelylaina ylivelkaantuneelle