Kilpailuta yhdistelylaina ilman vakuuksia - Korko alk. 4,8 %

Kilpailuta yhdistelylaina ilman vakuuksia. Kilpailutamme vakuudettoman yhdistelylainan jopa 30 pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

yhdistelylaina ilman vakuuksia
Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistelylainaa.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistelylainaa.comin yhteistyökumppani.

yhdistelylainahakemus

1. Lähetä ilmainen hakemus

Saat tarjouksia yhdistelylainasta jopa 30 pankilta ja rahoitusyhtiöltä.

yhdistelylainavertailu

2. Vertaa yhdistelylainat

Vertaile yhdistelylainatarjouksia ja valitse paras.

velat yhteen

3. Maksa lainat ja velat pois

Maksa yhdistelylainan avulla vanhat lainat ja velat pois.

Yhdistelylaina ilman vakuuksia

Vakuudeton yhdistelylaina on laina, joka otetaan ilman mitään vakuuksia. Se antaa henkilölle mahdollisuuden yhdistää useita pienempiä lainoja yhdeksi suuremmaksi ja helpommin hallittavaksi lainaksi. Vakuudellinen yhdistelylaina vaatii kuitenkin henkilöltä vakuuksia, kuten omaisuutta, joka voidaan käyttää lainan takaamiseen. Vakuudettomalla yhdistelylainalla voi olla korkeampi korko.

Vakuudellinen yhdistelylaina

Vakuudellinen yhdistelylaina on laina, jonka takaisinmaksusopimuksen allekirjoittaa lainanottaja ja joka on suojattu vakuudella. Vakuudeksi voi olla esimerkiksi arvopaperi, toinen kiinteistö tai muu omaisuus. Tämän tyyppinen laina antaa lainanottajalle mahdollisuuden yhdistää useita pienempiä lainoja yhdeksi isommaksi lainaksi, mikä voi auttaa lainanottajaa saamaan lainalle paremman koron ja sopivamman laina-ajan.

Kilpailuta vakuudeton yhdistelylaina Yhdistelylainaa.comin avulla

Yhdistelylainaa.com tarjoaa helppokäyttöisen palvelun, jonka avulla voit kilpailuttaa vakuudettomia yhdistelylainoja. Sen avulla voit kilpailuttaa eri pankkien ja rahoitustyhtiöiden tarjoamia vakuudettomia yhdistelylainoja ja valita sinulle parhaiten sopivan joustavan lainaratkaisun.

Asiakaspalvelu

Kannattaako yhdistelylaina?

Lainojen yhdistäminen

Matalakorkoinen yhdistelylaina

Mistä yhdistelylaina?

Paras yhdistelylaina

Varma yhdistelylaina

Yhdistelylaina

Yhdistelylaina eläkeläiselle

Yhdistelylaina luottotiedottomalle

Yhdistelylaina opiskelijalle

Yhdistelylaina pankista

Yhdistelylaina pienillä tuloilla

Yhdistelylaina työttömälle

Yhdistelylaina ylivelkaantuneelle