Kilpailuta yhdistelylaina opiskelijalle

Kilpailuta yhdistelylaina opiskelijalle, jos täytät seuraavat ehdot: Olet vähintään 20-vuotias, sinulla on säännölliset tulot sekä puhtaat luottotiedot.

yhdistelylaina opiskelijalle
Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistelylainaa.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistelylainaa.comin yhteistyökumppani.

yhdistelylainahakemus

1. Lähetä ilmainen hakemus

Saat tarjouksia yhdistelylainasta jopa 30 pankilta ja rahoitusyhtiöltä.

yhdistelylainavertailu

2. Vertaa yhdistelylainat

Vertaile yhdistelylainatarjouksia ja valitse paras.

velat yhteen

3. Maksa lainat ja velat pois

Maksa yhdistelylainan avulla vanhat lainat ja velat pois.

Yhdistelylaina opiskelijalle

Useiden kalliiden lainojen ottaminen voi olla pelottava taloudellinen tilanne. Saatat tuntea itsesi epävarmaksi ja huolestuneeksi siitä, miten hallita tehokkaasti kaikkia lainamaksuja. Yhdistelylaina on hyvä vaihtoehto, joka auttaa sinua yhdistämään kalliit lainat yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Yhdistelylaina voi auttaa sinua yhdistämään kaikki velkasi, kuten pikavipit, luottokorttivelat sekä kulutusluotot.

Tämä voi tehdä elämästäsi helpommin hallittavissa olevaa ja auttaa sinua säästämään rahaa prosessin aikana. Yhdistämällä lainasi voit ehkä saada alhaisemman koron, mikä voi auttaa sinua säästämään koko lainan takaisinmaksussa. Lisäksi saatat pystyä pidentämään yhdistelylainan takaisinmaksuaikaa, mikä voi auttaa sinua alentamaan kuukausittaisia maksuja ja tekemään niistä helpommin hallittavia.

Voit myös hyötyä siitä, että sinulla on vain yksi laina hallinnoitavana. Sinun ei enää tarvitse huolehtia useista eräpäivistä ja lainan maksuista. Sen sijaan voit keskittyä maksamaan yhden maksun kuukaudessa, mikä voi auttaa sinua hallitsemaan budjettia paremmin ja pitämään velkasi kurissa.

Yhdistelylaina on myös hyvä vaihtoehto, jos sinulla on useita lainoja eri lainanantajilta. Kun yhdistät kaikki lainasi, voit keskittyä maksamaan yhden lainan yhdelle lainanantajalle, mikä auttaa sinua pysymään järjestyksessä ja välttämään viivästysmaksuja tai sakkoja.

Kaiken kaikkiaan yhdistelylaina on hyvä vaihtoehto niille, joille on kertynyt useita kalliita lainoja. Se voi auttaa sinua säästämään rahaa, tehdä lainan lyhennyksistä helpommin hallittavia ja antaa sinulle mukavuutta, kun sinulla on vain yksi laina hoidettavana. Lainojen yhdistäminen voi auttaa sinua hallitsemaan velkasi paremmin ja saamaan sinut lähemmäksi taloudellisia tavoitteitasi.

Asiakaspalvelu

Kannattaako yhdistelylaina?

Lainojen yhdistäminen

Matalakorkoinen yhdistelylaina

Mistä yhdistelylaina?

Paras yhdistelylaina

Varma yhdistelylaina

Yhdistelylaina

Yhdistelylaina eläkeläiselle

Yhdistelylaina ilman vakuuksia

Yhdistelylaina luottotiedottomalle

Yhdistelylaina pankista

Yhdistelylaina pienillä tuloilla

Yhdistelylaina työttömälle

Yhdistelylaina ylivelkaantuneelle