Yhdistelylaina pankista - Kilpailutamme 30 pankkia ja rahoituslaitosta

Kilpailuta yhdistelylaina pankista tai rahoituslaitokselta. Kilpailutuksessamme on mukana jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Luottopäätös heti ja yhdistelylainalla vanhat lainat yhteen jopa samana päivänä.

yhdistelylaina pankista
Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhdistelylainaa.com ei toimi lainanvälittäjänä. Kaikki lainat kilpailuttaa ja välittää hakemuksesi perusteella sinulle sopivin Yhdistelylainaa.comin yhteistyökumppani.

yhdistelylainahakemus

1. Lähetä ilmainen hakemus

Saat tarjouksia yhdistelylainasta jopa 30 pankilta ja rahoitusyhtiöltä.

yhdistelylainavertailu

2. Vertaa yhdistelylainat

Vertaile yhdistelylainatarjouksia ja valitse paras.

velat yhteen

3. Maksa lainat ja velat pois

Maksa yhdistelylainan avulla vanhat lainat ja velat pois.

Yhdistelylaina pankista vai rahoituslaitokselta?

Yhdistelylaina pankista ja rahoituslaitokselta eivät eroa toisistaan suuresti. Molemmat tarjoavat lainaa, joka voi auttaa sinua maksamaan pois useita lainoja, joita olet ottanut aikaisemmin. Erona on, että pankit voivat vaatia vakuuksia yhdistelylainan saamiseksi, kun taas rahoituslaitokset eivät yleensä vaadi vakuuksia. Toinen ero on se, että pankit yleensä tarjoavat edullisempia korkoja kuin rahoituslaitokset.

Kilpailuta pankit ja rahoituslaitokset yhdellä hakemuksella

Nykyteknologian ansiosta on nyt mahdollista kilpailuttaa pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamat yhdistelylainat yhdellä hakemuksella. Pankin yhdistelylainan avulla yksityishenkilöt voivat yhdistää useita velkoja yhdeksi lainaksi, josta maksetaan vain yksi kuukausimaksu.

Tämä voi auttaa heitä hallitsemaan talouttaan paremmin ja vähentämään taloudellista stressiä, joka aiheutuu useista kuukausittaisista maksuista. Lisäksi pankin yhdistelylaina voi myös auttaa lainanottajia säästämään rahaa pitkällä aikavälillä. Kun he yhdistävät kaikki velkansa yhdeksi lainaksi, he saavat alhaisemman koron ja pidemmän takaisinmaksuajan. Tämä tarkoittaa sitä, että lainanottaja maksaa lopulta vähemmän korkoja laina-aikana.

Pankin myöntämä vakautuslaina voi myös auttaa lainanottajia parantamaan oman talouden hallintaa. Kun he yhdistävät velkansa yhdeksi lainaksi, heidän talouden hallinta paranee, mikä vaikuttaa myönteisesti heidän taloudelliseen tilanteeseen. Tämä voi auttaa heitä saamaan paremmat lainaehdot ja alhaisemmat korot, kun he hakevat lainaa tulevaisuudessa.

Kaiken kaikkiaan pankin myöntämä yhdistelylaina voi auttaa yksityishenkilöitä hallitsemaan talouttaan paremmin ja säästämään rahaa pitkällä aikavälillä. Se voi myös auttaa heitä parantamaan omaa taloutta ja saada tulevaisuudessa parempia lainaehtoja.

Asiakaspalvelu

Kannattaako yhdistelylaina?

Lainojen yhdistäminen

Matalakorkoinen yhdistelylaina

Mistä yhdistelylaina?

Paras yhdistelylaina

Varma yhdistelylaina

Yhdistelylaina

Yhdistelylaina eläkeläiselle

Yhdistelylaina ilman vakuuksia

Yhdistelylaina luottotiedottomalle

Yhdistelylaina opiskelijalle

Yhdistelylaina pienillä tuloilla

Yhdistelylaina työttömälle

Yhdistelylaina ylivelkaantuneelle