Yhdistelylaina ylivelkaantuneelle ei kannata

yhdistelylaina ylivelkaantuneelleYlivelkaantuneen henkilön voi olla vaikea hallita velkojaan, mutta hänen tulisi välttää yhdistelylainan ottamista velkojensa yhdistämiseksi. Tämä saattaa kuulostaa ratkaisulta, mutta se voi usein aiheuttaa enemmän ongelmia pitkällä aikavälillä. Yhdistelylainan kuukausittainen takaisinmaksu voi olla pienempi, mutta se voi johtaa siihen, että velka jakautuu pidemmälle aikavälille, mikä tarkoittaa, että pitkällä aikavälillä maksetaan enemmän korkoa. Se voi myös johtaa vielä suurempaan velkaantumiseen, jos lainan ottamisesta aiheutuu lisämaksuja.

Sen sijaan ylivelkaantuneen henkilön tulisi hakea velkaneuvontaa pätevältä velkaneuvojalta. Velkaneuvoja voi tarkastella henkilön taloudellista tilannetta ja antaa hänelle räätälöityjä neuvoja siitä, miten hän voi hallita velkojaan paremmin. Hän voi myös auttaa neuvottelemaan velkojien kanssa korkojen alentamisesta ja joissakin tapauksissa velan poistamisesta kokonaan tai osittain. Hän voi myös antaa neuvoja budjetoinnista, jotta velat pysyvät kurissa.

Velkaneuvoja voi auttaa ylivelkaantunutta henkilöä löytämään sopivimman ja kustannustehokkaimman ratkaisun velkaongelmiinsa. Hän voi auttaa häntä ymmärtämään harkitsemansa lainan vaikutukset ja tarkastelemaan muita mahdollisia vaihtoehtoja. Velkaneuvoja voi myös antaa tukea ja neuvoja siitä, miten estää tilanteen paheneminen tulevaisuudessa.

Riippumatta siitä, kuinka paljon velkaa jollakin on, velkaneuvontaan kannattaa aina hakeutua. Ylivelkaantuneen henkilön ei pitäisi suostua ottamaan yhdistelmälainaa kysymättä ensin neuvoa velkaneuvojalta. Velkaneuvoja voi antaa tarvittavia neuvoja ja tukea, jotta ylivelkaantunut henkilö voi hallita velkojaan tehokkaammin ja saavuttaa taloudellisen vapauden.

Asiakaspalvelu

Kannattaako yhdistelylaina?

Lainojen yhdistäminen

Matalakorkoinen yhdistelylaina

Mistä yhdistelylaina?

Paras yhdistelylaina

Varma yhdistelylaina

Yhdistelylaina

Yhdistelylaina eläkeläiselle

Yhdistelylaina ilman vakuuksia

Yhdistelylaina luottotiedottomalle

Yhdistelylaina opiskelijalle

Yhdistelylaina pankista

Yhdistelylaina pienillä tuloilla

Yhdistelylaina työttömälle