Järjestelylaina - Hae lainaa lainojen järjestelyyn!

Järjestelylaina kilpailutetaan usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Hae lainaa lainojen järjestelyyn.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhteistyökumppanit

Järjestelylaina

Järjestelylaina on rahoitusinstrumentti, joka mahdollistaa useiden erilaisten velkojen yhdistämisen yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Tämä voi olla erittäin hyödyllistä, jos sinulla on monta pientä, korkeakorkoista velkaa, kuten osamaksusopimuksia, pikavippejä tai muita velkoja. Yhdistämällä nämä järjestelylainan avulla, saatat pystyä alentamaan lainasi kokonaiskustannuksia ja helpottamaan velanhoitoa merkittävästi.

Järjestelylainojen tavoitteena on tehdä velkojen hallinnasta helpompaa ja taloudellisesti järkevämpää. Ne voivat tarjota edullisempaa korkotasoa ja parempia ehtoja kuin alkuperäiset velat. Lisäksi järjestelylaina mahdollistaa taloudellisen tilanteesi selkiyttämisen, sillä sinun tarvitsee huolehtia vain yhden lainan takaisinmaksusta.

Hakiessasi järjestelylainaa, on tärkeää vertailla eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjouksia ja harkita niiden korkotasoa, laina-aikaa sekä muita ehtoja. Useita pankkeja kilpailuttamalla voit löytää parhaiten omaan tilanteeseesi sopivan järjestelylainan ja parantaa taloudellista tilannettasi.

Mikä on järjestelylaina?

Järjestelylaina on laina, jonka tarkoituksena on yhdistää useita pienempiä lainoja ja velkoja yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Tämä auttaa sinua hallitsemaan talouttasi paremmin ja vähentämään korkokuluja sekä lyhennyksiä. Usein järjestelylainaa haetaan silloin, kun velkoja on kertynyt eri lähteistä ja niiden yhteenlaskettu summa on kasvanut niin suureksi, että kuukausittaiset tulosi eivät riitä kattamaan niitä.

Järjestelylainan edut

Järjestelylainan avulla voit saada monia etuja, kuten:

 • Yksinkertaistettu lainojen hallinta: Yhden suuremman lainan maksaminen on helpompaa kuin useiden eri lainojen ja velkojen maksaminen erikseen.
 • Säästöt koroissa ja kuluissa: Yhdistämällä lainasi ja velkasi järjestelylainaan voit usein saada alhaisemman kokonaiskoron ja vähemmän kuluja kuin maksamalla jokaisen lainan erikseen.
 • Selkeämpi talouden suunnittelu: Kun sinulla on vain yksi laina maksettavana, on helpompi pitää kirjaa menoistasi ja budjetoida tulevia kuluja.

Järjestelylainaa hakiessasi, muista vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia löytääksesi parhaan mahdollisen ratkaisun omiin tarpeisiisi. Tähän voit hyödyntää esimerkiksi lainan kilpailutuspalveluita, joiden avulla saat yleiskuvan eri pankkien ja rahoituslaitosten tarjoamista järjestelylainoista. Transparenttisuus lainaehdoissa ja takaisinmaksuajan joustavuus ovat myös tärkeitä tekijöitä lainaa valitessa.

Järjestelylainaa harkitessasi ole tietoinen mahdollisista vaikutuksista luottotietoihisi. Yhdistämällä lainasi ja velkasi, saatat parantaa luottohistoriaasi maksamalla kaikki velat ajallaan. Kuitenkin, jos et pysty selviytymään uuden, yhdistetyn lainan takaisinmaksusta, luottotietosi voivat kärsiä.

Lopuksi, muista että järjestelylaina on vain yksi työkalu velkojen hallintaan. Sen avulla voit saada paremman käsityksen taloudestasi, mutta rajattu budjetointi ja kulujen karsiminen ovat myös tärkeitä osatekijöitä velattoman ja tasapainoisen talouden saavuttamiseksi.

Järjestelylaina ulosottoon

Järjestelylaina on vapaaehtoinen ratkaisu, joka auttaa sinua konsolidoimaan velkasi ja maksamaan ne yhdellä hallittavalla lainalla. Ulosoton kanssa järjestelylaina voi olla hyvä vaihtoehto, kun maksukyky ei riitä kaikkien ulosottovelkojen hoitamiseen. Järjestelylaina auttaa sinua muodostamaan selkeän maksusuunnitelman ja pitämään velkasi kurissa.

 • Yhdistä velat: Järjestelylaina konsolidoi kaikki velkasi yhdeksi kokonaisuudeksi, jolloin sinun on helpompi hallita maksuja.
 • Pienemmät kuukausierät: Voit neuvotella järjestelylainan ehtoja niin, että maksat pienempiä kuukausieriä pidemmällä aikavälillä.
 • Korkojen ja kulujen hallinta: Järjestelylainalla voit helposti seurata korkoja ja muita kuluja, ja välttää ylimääräiset ulosottokustannukset.

Pankkilaina vs. järjestelylaina ulosottovelkojen maksuun

Kun pohdit, kumpi vaihtoehto on parempi maksaa ulosottovelat – pankkilaina vai järjestelylaina – on hyvä ottaa huomioon seuraavat seikat:

 1. Korko: Järjestelylainojen korot voivat olla pienempiä kuin pankkilainojen, mikä voi vähentää maksettavaa kokonaissummaa.
 2. Maksusuunnitelma: Järjestelylainan ansiosta saat selkeän ja joustavan maksusuunnitelman, joka sopii sinun taloudelliseen tilanteeseesi.
 3. Neuvotteluvara: Järjestelylainaa myöntävä taho saattaa olla halukkaampi neuvottelemaan taloudellista tilannetta vastaavan lainasopimuksen.
 4. Parempi hallittavuus: Järjestelylaina yksinkertaistaa velkojesi hoitoa ja voi auttaa vähentämään stressiä, kun ulosottovelat ovat kyseessä.

Sinun kannattaa tietenkin harkita omaa tilannetta ja tarpeita valitessasi tapaa maksaa ulosottovelkasi. Järjestelylaina voi olla hyvä vaihtoehto monille, mutta on tärkeää vertailla eri lainavaihtoehtoja ja niiden ehtoja ennen päätöksen tekemistä.

Järjestelylaina ja luottotiedottomat

Järjestelylaina on tarkoitettu auttamaan velallisia yhdistämällä useat pienemmät lainat yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Se voi tehdä velkojen hallinnasta helpompaa ja vähentää kuukausikustannuksia. Kuitenkin, järjestelylainan saaminen luottotiedottomalle voi olla haastavaa, sillä monet rahoituslaitokset ja pankit suosivat hakijoita, joilla on hyvät luottotiedot.

Järjestelylaina ilman luottotietoja ei ole tyypillisesti saatavilla, sillä luottotietojen menetys osoittaa, että hakija on ollut aikaisemmin vaikeuksissa velkojen ja maksujen kanssa. Tämä saattaa johtaa korkeampiin riski arvioihin rahoituslaitoksissa, mikä voi tehdä lainojen saamisesta entistä vaikeampaa.

Vaihtoehdot luottotietojen menettäneille

Vaikka järjestelylainan saaminen luottotiedottomalle voi olla hankalaa, on olemassa vaihtoehtoisia keinoja velkojen hallintaan:

 1. Takuusäätiö: Takuusäätiö tarjoaa velkojen järjestelyyn apua, kuten takaamia järjestelylainoja, joilla maksaa velat pois yhdellä uudella lainalla. Tämä voi olla vaihtoehto, vaikka olisit menettänyt luottotietosi.
 2. Sosiaalinen luotto: Joillakin hyvinvointialueilla on tarjolla sosiaalista luottoa, joka on tarkoitettu erityisesti henkilöille, joilla on vaikeuksia lainojensa takaisinmaksun kanssa. Näiden lainojen saaminen edellyttää usein hakemista hyvinvointialueen toimesta ja ne voivat olla rajoitetumpia kuin perinteiset järjestelylainat.
 3. Luotto- ja velkaneuvonta: Luottotietojen menettäneet voivat saada apua velkojen järjestelyyn luotto- ja velkaneuvonnasta. Neuvonta auttaa sinua tunnistamaan parhaat vaihtoehdot velkojesi hallintaan ja maksamiseen.

Jos olet luottotiedoton ja mietit, saako pankista lainaa velkojen maksuun, voi pankki olla haluton myöntämään sinulle lainaa. Kuitenkin, käyttämällä yllä mainittuja vaihtoehtoja, voit löytää apua taloudellisen tilanteesi parantamiseen ja hallitsemiseen.

Lainojen uudelleenjärjestely

Lainojen uudelleenjärjestely eli järjestelylaina on prosessi, jossa yhdistetään useita kalliita lainoja yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Tämä auttaa sinua hallitsemaan velkojasi paremmin ja saattaa säästää rahaa korkokuluissa. Lainojen järjestely voi olla erityisen hyödyllistä, jos sinulla on useita korkeakorkoisia lainoja ja taloudellinen tilanteesi on tiukka.

Järjestelylainan hakeminen onnistuu helposti Yhdistelylainaa.comin kautta. He kilpailuttavat lainasi useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken, jotta saat parhaan mahdollisen tarjouksen. Voit hakea yhdistelylainaa summille 1 000 € – 60 000 €, ja laina-aika voi olla 1-15 vuotta.

Jotta voit saada yhdistelylainatarjouksia, sinun tulee olla vähintään 18-vuotias, luottotietosi on oltava kunnossa, ja sinulla tulee olla säännölliset tulot. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella 4 % – 20 % välillä.

Hakuprosessi on helppo ja nopea. Sinun tarvitsee vain täyttää hakemus Yhdistelylainaa.comin verkkosivuilla. Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat useita eri lainatarjouksia, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on järjestelylaina? Järjestelylaina on erityinen laina, jonka avulla voit yhdistää useita olemassa olevia lainoja yhdeksi helpommin hallittavaksi kokonaisuudeksi. Tämä voi helpottaa maksujen hoitamista ja mahdollisesti säästää kuukausittaisia kustannuksia.

Miten järjestelylaina auttaa maksamaan ulosottovelat? Joissakin tapauksissa, järjestelylainalla voi olla mahdollista kattaa ulosottovelat, mikäli lainan tarjoaja hyväksyy tällaisen käyttötarkoituksen. Tässä tapauksessa, järjestelylainalla voi maksaa ulosottovelat kokonaisuudessaan tai osittain, ja keskittyä sen jälkeen yhden yhteisen lainan takaisinmaksuun.

Myönnetäänkö järjestelylaina luottotiedottomalle? Luottotiedottoman voi olla vaikeampi saada järjestelylainaa, sillä lainan tarjoajilla on usein tiukemmat ehdot luottotiedottomille. Kuitenkin joidenkin rahoituslaitosten kanssa voi olla mahdollista neuvotella järjestelylainasta huolimatta heikentyneistä luottotiedoista.

Tarvitsenko järjestelylainalle vakuudet tai takaajan? Järjestelylainan saaminen voi joskus vaatia vakuuden tai takaajan. Jokainen rahoituslaitos asettaa omat vaatimuksensa vakuuksien ja takaajien suhteen. Vertaillessasi lainatarjouksia, on tärkeää tarkastella näitä ehtoja huolellisesti.

Miten voin vertailla järjestelylainoja? Järjestelylainojen vertailu on helpointa tehdä internetissä tarjottavien eri vertailupalveluiden avulla. Voit myös kysyä suoraan pankilta tai muulta rahoituslaitokselta tarjouksia ja vertailla niitä keskenään. Vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota esimerkiksi lainan todelliseen vuosikorkoon, maksuaikaan ja muihin ehtoihin.