Lainojen yhdistäminen - Yhdistä kalliit lainat ja luotot yhdeksi lainaksi!

Lainojen yhdistäminen kannattaa. Yhdistä lainat kilpailuttamalla useat pankit ja rahoituslaitokset. Valitse paras lainan yhdistäminen sinulle.

Suomi

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhteistyökumppanit

Lainojen yhdistäminen – Yhdistä kalliit lainat ja luotot yhdeksi lainaksi

Lainojen yhdistäminen on käytäntö, jossa useat erilliset lainat yhdistetään yhdeksi lainaksi. Tällä menetelmällä voit helpottaa taloudellista tilannettasi ja mahdollisesti säästää rahaa. Lainojen yhdistäminen voi tarjota monia etuja, kuten paremman yleiskuvan taloudestasi, vähentää lainanhoitokuluja ja luoda joustavamman arjen.

Yksi tärkeä seikka lainojen yhdistämisessä on vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia, jotta löydät parhaan ratkaisun omalle tilanteellesi. Tämä voi tarkoittaa alhaisempaa korkoa, parempaa maksuaikataulua tai muita edullisia ehtoja. Useat rahoituslaitokset, kuten Nordea ja Rahalaitos, tarjoavat palvelujaan lainojen yhdistämiseen.

Kun valitset lainantarjoajaa, on tärkeää ottaa huomioon monia tekijöitä, kuten lainan korko, maksuaika sekä lainanhakuprosessin helppous. Tämän lisäksi on hyvä varmistaa, että hallitset nykyisiä lainojasi hyvin ennen lainojen yhdistämistä, jotta voit tehdä vastuullisia päätöksiä oman taloudellisen hyvinvoinnin parantamiseksi.

Mitä lainojen yhdistäminen tarkoittaa?

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että yhdistät useita erillisiä lainoja yhdeksi isommaksi lainaksi. Tämä voi olla hyödyllistä sinulle, jos sinulla on esimerkiksi useita pikavippejä, kulutusluottoja tai luottokorttivelkoja. Lainojen yhdistämisen tavoitteena on yleensä vähentää lainanhoitokuluja sekä yksinkertaistaa lainanmaksua ja se sopii sinulle, jos olet kuluttaja, jolla on kaksi tai useampia lainoja.

Lainojen yhdistäminen voi olla vakuudeton tai vakuudellinen. Vakuudeton lainojen yhdistäminen tarkoittaa, että et tarvitse mitään omaisuutta, kuten asuntoa tai autoa, lainan vakuudeksi. Tämä voi tehdä lainan saannin helpommaksi, mutta yleensä vakuudettoman lainan kustannukset ovat korkeammat kuin vakuudellisen lainan. Tässä muutama seikka, jotka kannattaa ottaa huomioon lainojen yhdistämisessä:

 1. Korkojen ja kulujen pienentyminen: Lainojen yhdistäminen voi pienentää korkoja ja kuluja, sillä yhdistämällä useita lainoja yhdeksi saatat saada neuvoteltua paremmat ehdot.
 2. Selkeys ja hallinnan helpottuminen: Kun sinulla on vain yksi laina maksettavana useiden sijaan, on helpompi säilyttää käsitys kokonaisvelan määrästä ja sen maksamiseen liittyvistä aikatauluista.
 3. Lainasopimusten määrän väheneminen: Kun yhdistät lainat, sinulla on vain yksi lainasopimus – tämä vähentää riskejä, jotka liittyvät esimerkiksi sopimusehtojen muutoksiin tai vaihteleviin korkoihin.
 4. Maksuerien muutos: Yhdistämällä lainat yhteen voit usein mukauttaa maksuerien suuruutta ja maksusuunnitelmaa esimerkiksi pidentämällä laina-aikaa tai muuttamalla laskutusväliä.

Lainojen yhdistämistä kannattaa harkita, jos huomaat, että lainojen hoitaminen on vaikeaa tai aiheuttaa stressiä. Yhdistämällä lainat voit selkiyttää taloutesi ja helpottaa lainan maksun hallintaa. Muista kuitenkin, että yhdistämisen tavoitteena on parantaa taloudellista tilannettasi, joten ole realistinen uuden lainan ehdoista ja harkitse asiaan liittyviä hyötyjä ja haittoja ennen päätöksen tekemistä.

Lainojen yhdistämisen Yhdistelylainaa.comin avulla

Lainojen yhdistäminen on fiksu tapa hallita useita lainoja ja pienentää kuukausieriä. Yhdistelylainaa.comin avulla voit kilpailuttaa yhdistelylainan usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Tässä osiossa käymme läpi, miten Yhdistelylainaa.com auttaa sinua parhaan ja halvimman yhdistelylainan löytämisessä. Hakeminen on helppoa: sinun tarvitsee vain olla vähintään 18-vuotias, luottotietosi ovat kunnossa, ja sinulla on säännölliset tulot. Nimelliskorko vaihtelee 4% – 20% välillä.

Kuukausierien pienentyminen

Yhdistämällä lainat yhdeksi, voit pienentää kuukausieriäsi. Tämä johtuu siitä, että yhdistelylainalla on usein paremmat ehdot ja alhaisempi korko kuin yksittäisillä lainoilla. Voit hakea yhdistelylainaa 1 000 € – 60 000 € välillä ja valita laina-ajan 1 – 15 vuoden väliltä. Tämä voi auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan kuukausierän.

Korkokustannusten aleneminen

Yhdistämällä lainat yhdeksi säästät korkokuluissa. Yhdistelylaina kilpailutetaan usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken, mikä tarkoittaa, että saat parhaan mahdollisen tarjouksen korkokustannusten minimoimiseksi. Käytä Yhdistelylainaa.comin palvelua kilpailuttamaan yhdistelylainasi ja löytämään sinulle sopivimman lainatarjouksen.

Lainojen yhdistämisen riskit

Lainojen yhdistäminen ei ole aina ilman riskejä. On tärkeää ymmärtää, että yhdistelylaina on silti laina, ja lainasopimuksen ehtojen täyttäminen on välttämätöntä. Jos et pysty maksamaan yhdistelylainaa takaisin sovitussa ajassa, se voi aiheuttaa ongelmia luottotiedoillesi.

Ole tietoinen riskeistä, mutta muista myös, että lainojen yhdistäminen voi olla järkevä ratkaisu talouden hallintaan ja korkokustannusten alentamiseen. Yhdistelylainaa.comin kautta voit helposti kilpailuttaa yhdistelylainan, joka sopii sinun tarpeisiisi ja taloudelliseen tilanteeseesi.

Lainatyypit yhdistämiseen

Kulutusluottojen yhdistäminen

Kun sinulla on useita kulutusluottoja, niiden yhdistäminen yhdeksi lainaksi voi auttaa hallitsemaan raha-asioita paremmin. Yhdistämisellä voit säästää kuluissa ja välttää erilaisten lainojen hallinnan. Tässä on joitakin etuja:

 • Säästöt: Yhdistämällä lainat voit säästää korkokuluissa ja muissa maksuissa.
 • Helppous: Maksat vain yhden lainan korkoja ja muita kuluja, mikä tekee talouden seurannasta ja hallinnasta helpompaa.

Velkojen yhdistäminen

Velkojen yhdistäminen on prosessi, jossa useat velat muutetaan yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Tämä voi auttaa sinua saamaan paremman käsityksen veloistasi, sekä mahdollistaa pienemmät kuukausimaksut. Tarkastellaan tämän prosessin etuja:

 • Selkeys: Yksi yhdistelylaina helpottaa velkojen hallintaa, kun sinun tarvitsee vain seurata yhtä laskua.
 • Paremmat ehdot: Yhdistämällä velat saatat pystyä neuvottelemaan paremmasta korosta tai maksuajasta, mikä voi alentaa kuukausieriä.

Asuntolainojen yhdistäminen

Asuntolainojen yhdistäminen voi olla hyödyllistä, jos sinulla on useita asuntolainoja ja haluat yhdistää ne yhdeksi lainaksi paremman hallinnan saavuttamiseksi. Tässä on muutamia etuja tämän tyyppisestä yhdistämisestä:

 • Yksinkertaistaminen: Voit yhdistää asuntolainojen laskut ja maksaa vain yhtä lainaa kuukausittain.
 • Mahdolliset säästöt: Jos markkinakorot ovat laskeneet, voit mahdollisesti saada edullisemman koron yhdistetylle asuntolainallesi.

Muista, että lainojen yhdistäminen voi olla hyvä tapa hallita talouttasi, mutta on tärkeää vertailla tarjouksia ja tutkia erilaisia vaihtoehtoja saadaksesi parhaan ratkaisun omiin tarpeisiisi.

Lainojen yhdistämisen vaihtoehdot

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa, että otat uuden lainan maksamaan pois vanhat lainasi. Tämän ansiosta sinulle jää vain yksi laina, jota lyhennät jatkossa, ja usein myös korkokulut pienenevät. Lainojen yhdistämiseen on olemassa erilaisia vaihtoehtoja, kuten vakuudelliset ja vakuudettomat yhdistelylainat.

Vakuudelliset yhdistelylainat

Vakuudellinen yhdistelylaina tarkoittaa lainaa, johon vaaditaan jonkinlainen vakuus, kuten asunto tai muu omaisuus. Tämän tyyppinen laina on usein edullisempi, koska vakuus pienentää pankin riskiä ja sen myötä korkoja. Tässä muutama seikka vakuudellisista yhdistelylainoista:

 • Korko: Yleensä matalampi kuin vakuudettomissa lainoissa.
 • Vakuus: Voit tarjota esimerkiksi asuntoa, tonttia tai sijoituksia vakuudeksi.
 • Laina-aika: Vakuudellisissa lainoissa laina-aika on usein pitempi.

Vakuudettomat yhdistelylainat

Vakuudeton yhdistelylaina ei vaadi minkäänlaista vakuutta, ja se on monille helpompi ja nopeampi vaihtoehto. Vakuudettoman yhdistelylainan saaminen riippuu usein luottotiedoista ja tuloista. Tässä muutama huomio vakuudettomista yhdistelylainoista:

 • Korko: Korkeampi kuin vakuudellisissa lainoissa, koska pankin riski on suurempi.
 • Nopeus: Vakuudettoman lainan hakeminen ja myöntäminen on usein nopeampaa, koska ei tarvita vakuuksien arviointia.

Kun mietit lainojen yhdistämistä, kannattaa tutustua eri vaihtoehtoihin ja vertailla tarjouksia useammalta pankilta tai rahoituslaitokselta. Voit käyttää palveluita, kuten VertaaEnsin.fi tai Sortter.fi, jotka kilpailuttavat lainasi usean pankin puolesta ja auttavat sinua löytämään parhaan ratkaisun omiin tarpeisiisi. Muista kuitenkin, että lainojen yhdistäminen ei ole aina paras ratkaisu, ja kannattaa harkita muitakin vaihtoehtoja, kuten maksusuunnitelman uudelleenjärjestämistä vanhojen lainojen kanssa.

Näin yhdistät lainat Yhdistelylainaa.comissa

Lainojen yhdistäminen on erinomainen vaihtoehto, jos sinulla on useita kalliita lainoja ja haluat säästää korkokuluissa sekä selkeyttää talouttasi. Yhdistämällä lainat yhdeksi lainaksi voit helpottaa kuukausittaista budjetointiasi, sillä sinun tarvitsee keskittyä vain yhden yhdistelylainan maksamiseen.

Yhdistelylainaa.comin avulla voit kilpailuttaa yhdistelylainasi usean pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Tämä tarkoittaa, että sinulle tarjotaan parhaat mahdolliset ehdot lainojen yhdistämiseen. Voit hakea yhdistelylainaa 1000 € – 60 000 € välillä, ja laina-aika voi olla 1 – 15 vuotta.

Seuraavassa vaiheittainen prosessi, jonka avulla voit hakea yhdistelylainaa Yhdistelylainaa.comissa:

 1. Hae yhdistelylaina: Siirry Yhdistelylainaa.com-sivustolle ja täytä lainahakemus. Muista valita lainan käyttötarkoitukseksi lainojen yhdistäminen.
 2. Ilmoita vanhat lainasi: Kerro hakemuksessa, mitkä lainat haluat yhdistää. Näin Yhdistelylainaa.com voi kilpailuttaa yhdistelylainaa oikean suuruisena.
 3. Saat tarjouksia: Tarjouksia voi saada, jos olet vähintään 18-vuotias, luottotiedot ovat kunnossa ja sinulla on säännölliset tulot.
 4. Vertaa ja valitse: Vertaile saamiasi yhdistelylainatarjouksia ja valitse sinulle parhaiten sopiva tarjous. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella 4 % – 20 % välillä.
 5. Yhdistä lainat: Yhdistelylainaa.comin valitsema pankki tai rahoituslaitos maksaa vanhat lainasi pois ja saat uuden yhdistelylainan tilalle.

Jos haluat yhdistää lainasi ja säästää rahaa, anna Yhdistelylainaa.comin kilpailuttaa yhdistelylaina puolestasi. Aloita helpottamalla taloutesi hallintaa ja hae yhdistelylainaa nyt.

Usein kysytyt kysymykset lainojen yhdistämisestä

Lainojen yhdistäminen on prosessi, jossa useita pienempiä lainoja yhdistetään yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Tämä voi auttaa sinua hallitsemaan lainojasi paremmin ja usein säästää kuluissa. Tässä osiossa käsitellään joitain usein kysyttyjä kysymyksiä lainojen yhdistämisestä.

Miten lainojen yhdistäminen toimii?

Lainojen yhdistäminen onnistuu helposti kauttamme: täytä maksuton lainahakemus, vertaile tarjoukset ja valitse paras laina lainojen yhdistämiseen. Yhdistämällä pienemmät lainat, kuten kulutusluotot, osamaksut ja luottokorttivelka, yhdeksi kilpailutetuksi lainaksi, voit usein saada paremmat ehdot ja säästää korkokuluissa.

Kenelle lainojen yhdistäminen sopii?

Lainojen yhdistäminen voi sopia sinulle, jos sinulla on useita erilaisia lainoja ja haluat yksinkertaistaa niiden hallintaa. Lisäksi, jos olet jatkuvassa työsuhteessa tai eläkkeellä, se voi parantaa taloudellista tilannettasi säästämällä kuluissa ja tarjoamalla paremmat ehdot.

Mitä hyötyjä lainojen yhdistämisellä voi olla?

 1. Yksinkertaistettu lainojen hallinta: Sen sijaan, että sinulla olisi useita erilaisia lainoja eri ehdoilla ja maksuajoilla, yhdistämällä lainat sinulla on vain yksi laina hallittavana.
 2. Säästö koroissa ja kuluissa: Yhdistämällä lainasi saatat pystyä neuvottelemaan paremmat ehdot ja alhaisemmat korot, mikä voi säästää sinulle rahaa pitkällä aikavälillä.
 3. Selkeämpi talouden suunnittelu: Yhdistämällä lainoja on helpompi suunnitella tulevia menoja ja budjetoida, koska sinun tarvitsee huomioida vain yhden lainan lyhennykset ja korot.

Muista kuitenkin, että lainojen yhdistäminen ei sovi kaikille tilanteille, ja sinun kannattaa tutkia asiaa huolellisesti ennen päätöksen tekemistä.